Alege să fi "Sare și Lumină"

Tu ce vei face pentru oamenii care nu vor veni niciodată in Biserica din care tu faci parte?

Vizioneaza video de mai jos!

Play Video

Click mai jos pentru a te înscrie!

Click mai jos pentru a te înscrie!

Acces la resurse creștine de dezvoltare personală care te vor ajuta să îl faci pe Dumnezeu cunoscut oamenilor!

Dacă ai provocări, în a-i aduce pe oamenii din “lumea seculară” în Biserică, sau dacă dorești să ai niște resurse care te vor face să vorbești exact în limba oamenilor care în mod normal nu ar intra niciodată în Biserica din care faci parte, în schimb ție ți-ar plăcea să îl faci cunoscut pe Dumnezeu în viața lor, atunci materialele creștine de dezvoltare personală pe care le vei descoperi prin programul “Dincolo de succes”, care au fost pregătite de John Maxwell, fondatorul EQUIP, sunt exact ceea ce Biserica ta are nevoie pentru a crește într-un mod exponențial.

Hai să îți spun și de ce!

Dumnezeu se descoperă foarte rar oamenilor care nu L-au cunoscut, prin miracole sau forme supranaturale, ci în majoritatea cazurilor El se descoperă acestora prin alți oameni. Iar tu poți fi unul din acești oameni!

În conferința de certificare “Sare și Lumină” tu vei descoperi cele mai bune materiale creștine de dezvoltare personală care te vor ajuta pe tine să vorbești într-o limbă pe care fiecare persoană o poate înțelege, ajutându-i cu nevoile lor reale din viața de zi cu zi și având mixul perfect dintre dezvoltare personală și dezvoltare spirituală, astfel încât oamenii care vor fi în grupurile pe care tu le vei facilita să iși dorească să îl cunoască mai bine pe Dumnezeu.

CE VEI ÎNVAȚA ÎN ACEST EVENIMENT DE CERTIFICARE?

pngtree-a-pair-of-grey-binoculars-vector-or-color-illustration-png-image_2023559.jpg

Construiește podul dintre lumea seculară și Biserică

Programul “Dincolo de succes”  este unealta perfectă pe care o poți folosi în discuții de mese rotunde cu colegii, prietenii și cei apropiați ție care nu îl cunosc încă pe Dumnezeu.

Untitled-design-1.png

Descoperă secretul conectării cu ceilalți

John Maxwell spunea că: “Oamenilor nu le pasă cât de multe lucruri ști, până ei nu știu cât de mult îți pasă ție de ei.” 

În programul “Dincolo de succes” vei avea cele mai puternice materiale pe care le poți folosi în grupuri mici sub formă de discuții la masă rotundă, care îi vor ajuta pe oameni în viața de zi cu zi.

Untitled-design.png

Cum să fi un facilitator de elită?

Vei primi certificarea de facilitator al programului “Dincolo de succes”  și vei avea dreptul de a folosi aceste resurse care te vor ajuta să crești Biserica din care faci parte, într-un mod exponențial.

Cine suntem noi, EQUIP?

Vizionează video alăturat!

Play Video

În 1996 John Maxwell și fratele său Larry, alături de mai mulți prieteni creștini, au lansat EQUIP, cu o viziune dată de Dumnezeu, pentru a vedea liderii efectivi care îndeplinesc Marea Trimitere în fiecare națiune. Pe masură ce împărtășeau visul care le-a cuprins inima, Dumnezeu a aprins un foc similar în inimile celorlalți. Ca urmare, în mai puțin de 20 de ani, au fost instruiți peste 6 milioane de lideri din toate țările. 

După ce a pus bazele Leadeship-ului slujitor biblic în întreaga lume, EQUIP se concentrează acum pe Inițiativa Globală Sare & Lumină, o strategie de echipare și mobilizare a credincioșilor pentru a ajunge la oameni neatinși cu Evanghelia lui Iisus Hristos. 

Această mișcare de transformare va avea efect asupra indivizilor, familiilor, business-urilor, comunităților și chiar națiunilor întregi.Sare și Lumină combină Leadership-ul și Evanghelizarea. Conține materialele lui John Maxwell despre conducere și sunt gândite ca tu să le împărtășești în grupuri mici de discuții cu colegii tăi de muncă care nu au o relație cu Hristos. Prin grupuri de discuții pe care le poți găzdui dimineața, la prânz sau seara, prietenii tăi vor primi conținut de leadership transformațional și vei avea ocazia să-ți împărtășești în mod sensibil și natural credința ta. 

Există numeroase moduri de a fi implicat în mișcarea Sare și Lumină. Sunt necesari Traineri Asociați voluntari care să pregătească facilitatori pentru grupurile de discuții în cadrul conferințelor Sare & Lumină din întreaga lume. Indivizi, biserici și business-uri sunt invitate să devină parteneri Sare și Lumină, ajutând la ridicarea a 500.000 de facilitatori și 500.000 de grupuri de discuții, având ca rezultat 1.000.000 de credincioși noi până în 2021.

Partenerii vor ajuta la plasarea Bibliei în mâinile fiecărui nou credincios.

Cum facem asta?

Local-Church-Icon.png

Pasul 1

Biserica îmbrățișează viziunea de a fi Sare & Lumină în comunitatea ei

EQUIP furnizează materiale care oferă viziune și provoacă pe credincioși prin învățătura lui Iisus despre Sare și Lumină și stabilește un plan de mobilizare a acestora în
acțiune.

Strategia Sare & Lumină încurajează credincioșii să-și întâlnească colegii necredincioși acolo unde sunt și să adauge valoare vieții lor în jurul unui subiect relevant pentru toată lumea.

Facilitators-Icon.png

Pasul 2

Credincioșii învață cum să slujească ca agenți ai transformării

EQUIP oferă materiale de instruire pe care bisericile le pot folosi pentru a pregăti lideri să găzduiască și să conducă grupuri de discuții în rândul colegilor lor laici.  Atunci când sunt facilitate în mod corespunzător, grupurile sunt medii excelente pentru dezvoltarea relațiilor și învățării. Facilitatorii sunt pregătiți să conducă cu transparență și să
promoveze discuțiile

Pasul 3

Facilitatorii instruiți folosesc sfera lor de influență pentru a aduce valoare necredincioșilor la locul de muncă și în comunitate.

EQUIP oferă resurse video și manuale pentru a angaja oamenii în grup de discuții numit „Dincolo de Succes”, cu expertul în leadership și dezvoltare personală John C. Maxwell.

Sesiunea săptămânală include o înregistrare de 8-10 minute a lui John cu privire la componentele critice ale succesului, urmate de întrebări de discuție, autoevaluare și împărtășirea obiectivelor. 

Pasul 4

Grupul de discuție creează un context de dezvoltare a relațiilor în care credința facilitatorului devine relevantă pentru necredincios

EQUIP oferă un clip video bonus de final, în care John C. Maxwell împărtășește credința sa , descriind patru imagini ale lui Dumnezeu, trei care sunt concepții greșite și una care este adevărată pentru cine este Dumnezeu.

El încheie cu o rugăciune model de mântuire. Participanții care vin la credință pot fi invitați la biserică de către facilitatorul lor; alții ar putea începe conversații de credință.

Prin aceasta, ne rugăm ca ucenicia să înceapă și transformarea să prindă rădăcini.

Cine este John Maxwell și de ce îți oferă el aceste materiale?

Vizionează video de mai jos!

Play Video

John C. Maxwell, autorul # 1 din New York Times, antrenor și vorbitor, a fost identificat drept liderul # 1 în afaceri de către AMA și cel mai influent expert în leadership din lume, în 2014.

Organizațiile sale The John Maxwell Company, Echipa John Maxwell, EQUIP și Fundația John Maxwell Leadership au pregătit milioane de lideri care să atingă fiecare națiune.

Vizitați JohnMaxwell.com pentru mai multe informații.

Vrei să afli mai multe despre cum poți face parte din Equip? Lasă-ți datele de contact mai jos, iar noi te vom suna!

Prin completarea acestui formular esti de acord să primești emailuri și să fi contactat cu privire la programele EQUIP LEADESHIP ROMANIA