Cu ajutorul unor principii simple, care au fost create de John Maxwell

TU poți avea o viață extraordinară și poți ajunge
DINCOLO DE SUCCES

GRATUIT - Acces la experiență TRANSFORMAȚIONALĂ de 12 sesiuni în care vei descoperi cum poți ajunge "Dincolo de Succes"

Dincolo de Succes este un program TRANSFORMAȚIONAL de 3 luni care te va ajuta să îți dezvolți abilitățile de care ai nevoie pentru a ajunge să fii cea mai bună versiune a ta.

Îți vei crește gradul de conștientizare, te vei dezvolta personal și vei invăța cum să conduci oamenii din jurul tău, echipa ta, astfel încât tu să poți avea un impact semnificativ la locul de muncă și în familia ta.

90 de minute pe săptămână, într-un grup restrâns de oameni selecți, cu focus pe un singur principiu de creștere, cu pași de acțiune ușor de aplicat, poate îmbunătăți rapid înțelegerea provocărilor de la locul de muncă și poate oferi claritate către soluții astfel încât tu să ai rezultate vizibile.

Principiile de leadership împărtășite în programul Dincolo de Succes sunt cele preluate direct din cărțile și conferințele live ale lui John Maxwell.

Dr. John Maxwell este considerat Guru-ul de LEADERSHIP numărul 1 din lume, după ce a vândut peste 30 de milioane de cărți pe teme de leadership și dezvoltare personală.

Frumusețea acestui program este că singurul cost pentru tine este acela al timpului – 90 de minute pe săptămână. Costul financiar al acestui program a fost sponsorizat de partenerii generoși ai John Maxwell Leadership Foundation. Nu vor fi promovate produse sau servicii suplimentare, așa că nu este nevoie să te îngrijorezi pentru că NU ÎȚI VOM VINDE NIMIC.

CE VEI ÎNVAȚA ÎN ACEST PROGRAM DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Cele șase chei ale succesului

1. Atitudinea: Felul în care vezi lumea este influențat de atitudinea ta 

2. Creșterea personală: Oamenii care continuă să învețe au mereu un viitor 

3. Integritatea: Trăirea în integritate duce la o viață împlinită 

4. Prioritățile: Prioritățile clare îți arată ce să faci și încotro să te îndrepți 

5. Etica muncii: Munca intensă îți aduce satisfacții interioare în fiecare zi 

6. Relațiile: Calitatea relațiilor determină calitatea vieți

Cea mai importantă relație din viața lui John Maxwell

7. John Maxwell ne duce Dincolo de Succes prin modul în care acesta acoperă cele mai importante aspecte ale vieții. 

Cu toții știm că avem 4 planuri importante ale existenței noastre: intelectual, fizic, emoțional și spiritual.

Putem să ne imaginăm că suntem ca o mașină, fiecare din aceste planuri reprezintă o roată, iar dacă una din aceste roți are mai puțin aer în ea, atunci mașina noastră nu poate ajunge la viteză maximă. 

În această sesiune John Maxwell vorbește despre cea mai importantă relație a lui, relația cu Dumnezeu și despre modul în care această parte spirituală este văzută de el.

Trăirea intentionată – Puntea către semnificație

8. Trăirea intenționată: Modul de viață al oamenilor de succes 

9. Trăirea intenționată: Poți să faci din viața ta o poveste de succes

10. Trăirea intenționată: Transformarea scopului tău în acțiune 

11. Trăirea intenționată: Factori esențiali, de fiecare zi, pentru trăirea unei vieți pline de semnificație

12. Trăirea intenționată: Începe să-ți împărtășești povestea pentru a-i încuraja pe alții

Cine suntem noi, facilitatorii programului Dincolo de Succes, și de ce ne pasă de tine?

Facilitatorii programului Dincolo de Succes, sunt oameni simpli, care au avut parte de schimbări transformationale în viața lor și care au ales să dăruiască timpul lor pentru a îi ajuta pe cei din jurul lor să aibă o viață mai bună.

Fiecare din facilitatorii nostri au aceleași valori pe care John Maxwell le are, mai exact să dăruiască necondiționat și să formeze lideri care la rândul lor să formeze alți lideri.

Aceștia sunt pregătiți de John Maxwell și de Trainerii Asociați ai lui John, astfel încât ei să te poată ghida pe tine în cel mai bun mod posibil în călătoria de 3 luni a programului Dincolo de Succes.

Motivația care stă la baza lor este că fiecare din aceștia a fost ajutat de cineva pentru a ajunge să aibă succes și cel mai bun lucru pe care aceștia îl pot face, este să ajute și ei mai departe pe cei din jurul lor.