CUM DEVIN FACILITATOR?

OPORTUNITATE DE A DEVENI UN FACILITATOR DINCOLO DE SUCCES

Transformare pentru oameni, companii și comunități întregi!

Adevărata transformare are loc atunci când liderii multiplică valoarea pentru ceilalți.

Implică-te și tu!

Dacă ești o persoană dornică pentru a-i ajuta pe alții să își schimbe viața în bine, să se dezvolte în călătoria lor personală și de dezvoltare a leadership-ului, dacă vrei să vezi oamenii cum se transformă ca urmare a faptului că au aplicat în viața de zi cu zi niște valori sănătoase, te invităm alături de noi să conduci mese rotunde dedicate transformării. 

Fă primul pas și hai alături de noi la o masă de transformare Dincolo de Succes!

De ce să devii facilitator?

În esență, programul este o mobilizare a oamenilor creștini către cei din mediul lor de influență. Pregătim oameni care își doresc să aibă un impact local pentru a facilita întâlniri transformaționale Dincolo de Succes cu prieteni, cunoștințe, colegi sau lideri.

Acest program oferă o cale extrem de accesibilă pentru oricine în a-l ajuta să își atingă potențialul și să aibă un impact pozitiv în cei din jurul său, precum și o oportunitate în a-l auzi pe John C. Maxwell vorbind despre credința sa, bazată pe fundamentul biblic.

Viețile oamenilor se îmbunătățesc semnificativ în timp ce aplică principiile de leadership si dezvoltare personală, precum și în timp ce-L descoperă pe Dumnezeu într-un mod efectiv diferit. 

Pașii pentru a deveni la rândul tău un facilitator sunt:

Participare

Călătoria începe cu participarea la mesele de transformare Dincolo de Succes. Alătură-te nouă și parcurge procesul de 7 sesiuni în cadrul unei mese de transformare.

Formare

Odată ce finalizezi cele 7 sesiuni, poți fi parte din formarea noastră de facilitator Dincolo de Succes, dacă te regăsești în viziunea mișcării EQUIP. Vei primi un certificat de formare.

Acces

Apoi vei primi acces gratuit la toate materialele și resurse necesare pentru a-ți începe propriile mese de transformare Dincolo de Succes.

Start

Începi prima ta masă rotundă Dincolo de Succes, sub îndrumarea și sprijinul unei echipe dedicată reușitei tale.

Transformare

Devii parte din Mișcarea de Leadership Transformator


Scopul nostru este să mobilizăm lideri ca tine pentru transformare, oferindu-le relații și resurse care îi echipează pentru a adăuga valoare oamenilor care, la rândul lor, vor multiplica valoarea în alții prin programul de transformare Dincolo de Succes.


Programul are o metodologie simplă și o strategie dovedită cu mii de participanți din întreaga lume.

Dacă ai un grup din comunitatea ta care dorești să intre în programul de formare facilitatori, ca apoi să utilizați materialul EQUIP în organizația voastră, te rugăm să ne contactezi pentru mai multe informații.


Fii schimbarea!

Formăm lideri ca tine pentru a facilita mese rotunde cu oameni care doresc să-și îmbunătățească viața.

VREAU MAI MULTE INFORMAȚII