Despre Equip

Povestea EQUIP a început în inima lui John C. Maxwell.

El și-a dorit să facă o diferență.

Despre Misiunea lui John C. Maxwell

În călătoriile sale prin diferite țări, John avea să întâlnească bărbați și femei creștini dedicați care doreau cu pasiune să facă o diferență. Din nefericire, John a observat adesea că oamenii aveau un impact foarte mic. În timp ce a evaluat situația, a ajuns la o concluzie tulburătoare: cei mai mulți nu aveau abilitățile practice de leadership pentru a-și vedea visele date de Dumnezeu devenind realitate.

John și fratele său, Larry au convocat o întâlnire a mai multor lideri creștini remarcabili în Orlando, Florida, în vara anului 1996. După o zi de rugăciune, gândire și planificare, au convenit în unanimitate să înființeze EQUIP, o organizație non-profit care se va specializa în furnizarea de training de leadership, instruire și resurse biblice în comunitățile internaționale, academice și urbane.

În prezent, prin inițiativa noastră globală „Dincolo de succes” mobilizăm liderii să adauge valoare, să construiască relații și să-și împărtășească credința prin mese rotunde de transformare (grupuri mici) în întreaga lume. 

Ne angajăm să transformăm indivizi, comunități și națiuni.

Alătură-te mișcării de transformare!

Dacă ești o persoană dornică pentru a-i ajuta pe alții să își schimbe viața în bine, să se dezvolte în călătoria lor personală și de dezvoltare a leadership-ului, dacă vrei să vezi oamenii cum se transformă ca urmare a faptului că au aplicat în viața de zi cu zi niște valori sănătoase, te invităm alături de noi să conduci mese rotunde dedicate transformării. 

Fă primul pas și hai alături de noi la o masă de transformare Dincolo de Succes!

Mobilizăm liderii pentru a-și transforma lumea!