Echipa de leadership

FONDATOR

Dr. John C. Maxwell

John C. Maxwell este cel mai bine vândut autor, vorbitor, coach și lider al New York Times, care a vândut peste 33 de milioane de cărți, traduse în cincizeci de limbi. A fost numit liderul #1 în afaceri și cel mai influent expert în leadership din lume.

Organizațiile sale — John Maxwell Company, John Maxwell Team, EQUIP și John Maxwell Leadership Foundation – au tradus învățăturile sale în șaptezeci de limbi și le-au folosit pentru a instrui milioane de lideri din fiecare țară din lume.

Beneficiar al Premiului Horatio Alger și al Premiului Mother Teresa pentru Pace Globală și Conducere de la Luminary Leadership Network, dr. Maxwell influențează directorii generali din Fortune 500, președinții națiunilor și antreprenorii din întreaga lume. Pentru mai multe informații despre el vizitați pagina web:

maxwellleadership.com


PREȘEDINTE & CEO

Mark Cole

Cu peste 25 de ani de experiență în leadership și dezvoltare de echipă, nimeni nu este mai bine poziționat decât Mark Cole pentru a susține marca și a asigura moștenirea lui John Maxwell. Un student intenționat și pasionat de creștere și leadership, Mark trăiește pentru a inspira și motiva oamenii să își atingă întregul potențial. Călătoria lui cu John a început cu INJOY și INJOY Stewardship Services, unde inima lui serviabilă și mintea sa strategică au devenit active esențiale.

În 2011, Mark a fost numit CEO al tuturor întreprinderilor lui John Maxwell și timp de nouă ani a servit cu fidelitate drept mâna dreaptă a lui John, conducând diferitele organizații. În 2020, Mark a devenit președinte și CEO al John Maxwell Enterprise, o organizație consolidată cu o singură amprentă operațională, dar cu mandatul continuu de a executa viziunea lui John de a adăuga valoare liderilor care multiplică valoarea celorlalți. Cu cunoștințe extinse despre organizații atât din sectoarele non-profit, cât și din sectoarele pentru profit, Mark aduce o capacitate de viziune și execuție pentru fiecare oportunitate. În plus, în 2008, Mark și-a lansat firma de consultanță The IRON League pentru a oferi sfaturi de conducere organizațiilor cu rezultate înalte.

Mark și soția lui incredibilă, Stephanie, au două fiice, Tori și Maci, precum și trei nepoți frumoși, Ryder, Robert și Emery. Ei locuiesc în Atlanta, Georgia.


DIRECTOR EXECUTIV

George Hoskins

George Hoskins este directorul executiv al EQUIP și al fundației John Maxwell Leadership. El este anteriorul CEO de la Hoskins Consulting, unde s-a concentrat pe crearea de valoare pentru munca în Împărăția lui Dumnezeu.

Cu peste douăzeci și cinci de ani de experiență în spațiul non-profit, perspicacitatea de conducere a lui George menține cu pragmatism balanța între gândirea ieșită din cutie și administrarea evlavioasă. El este fondatorul Hope Education, în care a dezvoltat și administrat mai multe programe de prevenire HIV pentru tinerii din Centrele pentru Controlul Bolilor. Înainte de a fonda Hope Education, el a servit timp de mai bine de două decenii ca Senior VP al OneHope, unde a condus proiecte care au ajutat copiii din peste șaizeci de națiuni. OneHope are distincția că a ajuns la peste 1,7 miliarde de copii cu Evanghelia!

George locuiește în Ft. Lauderdale, Florida, împreună cu soția sa, dr. Tammy Hoskins, directorul echipei de dezvoltare a educației din cadrul organizației OneHope. Împreună sunt părinții a doi fii vibranți, în creștere, Logan și Leighton.


Dacă ești o persoană dornică pentru a-i ajuta pe alții să își schimbe viața în bine, să se dezvolte în călătoria lor personală și de dezvoltare a leadership-ului, dacă vrei să vezi oamenii cum se transformă ca urmare a faptului că au aplicat în viața de zi cu zi niște valori sănătoase, te invităm alături de noi să conduci mese rotunde dedicate transformării. 

Fă primul pas și hai alături de noi la o masă de transformare Dincolo de Succes!

Mobilizăm liderii pentru a-și transforma lumea!